HTML

Rock n' roll apuk

2009.01.22. 12:30 :: oto

Egyik nap átjött hozzánk Miki barátom. Nemrég született meg a kisfia és beugrott a fotókért amik Kornélról (így hívják a kisfiút) és Odettről (ő a 3 éves tesó) készültek.
Egy időben együtt zenekaroztunk, illetve próbálkoztunk, de nem vittük sokra, mert inkább a családozást választottuk. Persze azért mindig ott motoszkál a gondolat, hogy csak össze kellene hozni valami zenekar félét. Mondjuk én már eldöntöttem, hogy majd a fiaimmal alakítok zenekart, szóval még van 10-12 évem felkészülni, de néha Miki előáll elég vicces ötletekkel. Most például azt mondta, hogy csináljuk egy "apu" bandát: jó kis dirty blues-rock hangzás, rekkedtes torzítós, valami ilyesmi szöveggel:

Nincs motorom,
Hajamat se fujja a szél,
De fürdetésre haza kell érnem,
És a pelenka a plafonig éééér...

: ))

Ok, lehet megbeszélem vele, hogy inkább hanyagoljuk : )) A régi "zenekarunkat" egyébként Némi Erőszaknak hívták, és a honlap (bár kicsit félve adom meg az elérhetőséget) még mindig elérhető itt. Csak vigyázva : ))
firssítés: Hey, most látom, hogy a "Menjünk százzal" című dalunkat még mindig meg lehet hallgatni : )

oto gitárja. Szegényke a szekrény tetején pihenget a tokjában : (


 

2 komment

Címkék: világom nem fotózás

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr54895340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása