HTML

Ééés vége...

2009.02.14. 23:34 :: oto

Először is szeretném megköszönni mind a kilenc párnak, hogy jelentkezett a játékra. Továbbá szeretném megköszönni mindenkinek, hogy szavazott, és külön köszönetet mondanék azoknak, akik a játékszabályok betartásával voksoltak. Azt hiszem mind a hat pár, akik végül részt vettek a "küzdelemben" büszkék lehetnek a barátaikra, akik így támogattál őket, és mindent megtettek a győzelemért. Sajnos a baráti lelkesedés sokszor akkora mértékű túlbuzgóságba csapott át, hogy már nem hunyhattam szemet a túlkapások felett. Mivel a szavazatokat nem a felhasználónév, hanem a regisztrált email cím alapján számoltam, több helyen is olyan trükközésre derült fény, ami nem teszi lehetővé, hogy az eredeti elképzelés alapján a legtöbb szavazatot kapott pár nyerje a fotózást. Ezért a játék tisztaságának érdekében úgy döntöttem, hogy én is trükkhöz folyamodom, és szavazatszámlálás helyett sorsolással döntöm el, hogy ki lesz a nyertes. A módszer egyszerű, de a voksok nélkül nem működne, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy fölöslegesen dolgoztatok:)
Tehát kilenc pár jelentkezett, de ebből csak hatan maradtak versenyben a következő érkezési sorrendben:

1. Évi és Miki
2. Andrea és István
3. Kriszti és Feri
4. Kriszta és Janó
5. Timi és Péter
6. Melinda és Emilio

Összesen 1135 hozzászólás érkezett, ahhoz pedig, hogy megtudjuk ki nyerte a játékot, nem kell mást tenni, csak összeadnunk a számokat a következő módon: 1135=>1+1+3+5=10=>1+0=1. A szerencsés pár tehát az 1-es sorszámmal Évi és Miki!
 

3 komment

Címkék: esküvő speciális ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr3943691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tézé 2 2009.02.16. 00:04:14

Na, mondtam én! :))

Tímea-Péter 2009.02.16. 08:08:03

Gratulálunk minden kedves párnak és nagyon sok boldogságot kívánunk!

Tímea és Péter

FAMA 2009.02.17. 13:22:32

Évi & Miki! HURRÁ :-) Gratulálunk NEKTEK!
FAMA,MagdaMama,DJ Toni,Rénszarvas,KELE76,Főnix13,Tonyx,Rózsabimbó,PEPITA,Szupernagyi,Beatman06,Pinot Noir,Arkangyal06,Esthajnal06,lejtmenet x2 ... a többiektől nem kaptam visszajelzést...szóval: Magdi Pécsről és "Csipet-Csapata"
Minden párnak sok boldogságot kívánunk!
süti beállítások módosítása