HTML

FOTÓST KERESEK!!!

2009.01.26. 16:59 :: oto

Igen, jól olvasstátok. Fotóst keresek, pontosabban fotósokat. Olyan fényképészeket, akik egyetértenek velem abban, hogy szükség van a folyamatos megújulásra, továbbképzésre, információ szerzésre, és ennek a legjobb módja, ha egymást támogatjuk. Olyanokat, akik szívesen tanulnak a másiktól, de nem ilyednek meg akkor sem, ha nekik kell elárulni az apró titkokat, trükköket.
Hé barátaim odakint, miért is ne találkozhatnánk rendszeres időközönként, hogy együtt fényképezzünk; körbeüljünk egy számítógépet, és fotószerkesztésről beszélgessünk; bevonuljunk egy műterembe, hogy megtanuljunk néhány világítási stratégiát; eszmét cseréljünk elvekről, üzletről, vagy hétköznapi dolgokról; együnk egy pizzát, igyunk egy sört, kicseréljünk egy pelenkát... ok, ez inkább tényleg maradjon az én dolgom :)
De aki úgy érzi, hogy szívesen tagja lenne egy fotós "önképző körnek", szívesen szerezne új barátokat, és szívesen beszélgetne közös szenvedélyünkről, a fényképészetről, nyugodtan dobjon egy emailt az info@ivanfoto.hu címre, hogy kidolgozhassuk a részleteket.
Hajrá barátaim, csak bátran! Ne felejtsétek, egységben az erő, és biztos vagyok benne, hogy őszinte együtt működésünk mindannyiunknak csak hasznára válhat, és így egyenesebb út vezet ahhoz, hogy megrendelőink és magunk örömére is sokoldalúbb, kreatívabb és sikeresebb fényképész váljon belőlünk.

5 komment

Címkék: világom fotósoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr73904120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabopal · http://szabopal.com/ 2009.01.26. 23:46:14

Hello!

Én támogatom az ötletet. :)

fotós · http://www.businessphoto.hu/blog/ 2009.03.02. 16:04:02

Megkésve bár, de én is szívesen csatlakoznék.

Üdv,
Tibor

Stiegliz 2009.04.15. 16:26:40

szervusztok. csak most találtam rád/ rátok, ha van még lehetőség a csatlakozásra akkor szívesen. :)

Kérem ide írjatok.
szilveszterb@gmail.com

Köszönettel Stiegliz

fotozol.hu 2011.01.27. 21:51:07

Sziasztok!

Bár szintén késve, de szívesen csatlakoznék a kezdeményezéshez! :)

Üdv: Zoli
süti beállítások módosítása