HTML

Esküvő fényképezés INGYEN! (meghosszabbítva 2009. január 31-ig)

2009.01.30. 00:05 :: oto

2009.01.31-ig ez a bejegyzés szerepel majd az első helyen. A friss publikációk megtekintéséhez görgessetek kicsit lentebb.

Ok. Tehát a következő az ajánlat. 2009-ben egy szerencsés párnak ingyen lefényképezem az esküvőjét. A feltételek a következők: bárki nevezhet, aki, vagy akinek a hozzátartozója 2009-ben köt házasságot (tehát jelentkezhetsz te magad is, de benevezheted a nővéred, unokaöcséd, barátod, fiad, lányod stb.). Ha szeretnétek megnyerni a fotózást, mindössze annyit kell tennetek, hogy írtok nekem egy levelet, amiben bemutatjátok magatokat, elmesélitek hogyan ismerkedtetek meg és mi az ami összeköt benneteket. Fontos, hogy a levélhez egy közös fotót is mellékeljetek. Jelentkezni az info@ivanfoto.hu címen keresztül lehet (az új határidő alapján) 2009. január 31-ig. Az üzenet tárgyába írjátok be, hogy "ingyenesküvő 2009". Akik részt vesznek a játékban, azok egyben ahhoz is hozzájárulnak, hogy a levél amivel neveztek, valamint a csatolt kép megjelenjen az ivanfoto.blog.hu oldalon. Ez azért is fontos, mert az ifjú pár kiválasztása úgy történik, hogy a beérkezett levelek közül hét darabot, 2009. február első napjaiban közzé teszek a blogon. Ezt követően két hétig lehet majd szavazni a "komment"-eken keresztül, hogy melyik pár nyerje meg a fotózást. Értelem szerűen, az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.
Mivel először csinálok ilyet, és nem tudom hány jelentkező lesz, lehet, hogy kicsit változtatnom kell majd a szabályokon. Ha összesen öt jelentkező lenne, természetesen nem tudok majd hét jelöltet indítani. Ha, tegyük fel tízen jelentkeznek, nem valószínű, hogy bárkit is lenne szívem kizárni a szavazásból. Azonban, ha a jelentkezők száma nagyobb méreteket ölt, sajnos muszáj lesz egy bizonyos számban (7) maximálni a szavazásban résztvevőket.
Mivel tudom, hogy egy esküvő szervezése nem csak bonyolult dolog, de anyagilag is nagyon megterhelő lehet, ezért elsősorban olyan párok jelentkezését várom, akiknek valóban segítségükre lehetek azzal, hogy ingyen fényképezem az esküvőjüket. Ezért is fontos, hogy bemutatkozó leveletek, ha lehet, kicsit árnyaltabb legyen, hogy már azon keresztül megismerhessünk benneteket.
Ez lenne tehát az ajánlat. Bármilyen kérdésetek lenne, nyugodtan írjatok e-mailt az info@ivanfoto.hu címre. Készen álltok? RAJT!

Sok sikert mindenkinek

komment

Címkék: esküvő speciális ajánlat

A bejegyzés trackback címe:

https://ivanfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr15800742
süti beállítások módosítása